Suomenhevosori Päällikkö (i. Musta Magia, e. L.P. Kihu) astuu luomuna kotonaan Stall Annassa Haarajoella, Tuusulassa. Astutusmaksu 250€, varsamaksu 350€ (sis.alv 24%). Tammanomistajat ovat tervetulleita tutustumaan Päällikköön ja koeratsastamaan tämän erittäin kuuliaisen ja miellyttävän herrasmiehen.

Päällikkö on kevyt, moderni, urheilutyyppinen ori. Se on energinen, erittäin rohkea ja hyvin käsiteltävissä joka tilanteessa. Ori liikkuu kevyesti ja sillä on laadukkaat askellajit, jonka lisäksi se hyppää erinomaisella tekniikalla ja omaa terävän ponnistuksen. Päällikkö sekä sen emä että isä ovat aina olleet tallimme terveimmät hevoset. Orilla on erittäin hyvä ratsastettavuus, ja kapasiteettia kilpailla mestaruustasolla niin este- kuin kouluratsastuksessakin tulevina vuosina.

Päällikkö on kantakirjattu Ypäjällä keväällä 2017 II-palkinnolla, orin ollessa tuolloin 7-vuotias. Ori saavutti kantakirjaustilaisuuden parhaat käyttöpisteet, saaden mm. estekokeesta E-luonne 9,5, E-tekniikka 8,5 ja E-kapasiteetti 9. Päällikkö on kilpaillut hyvin tuloksin kansallisella tasolla 100cm ja helppo A-luokissa (4-tasolla yli 64%).

Lisätietoja voi tiedustella suoraan Annalta:

040 553 2799 / Anna Rämö
anna@stallanna.fi