Syysloman hevosleiri (heC-heB)

15.-16.10. klo 9-15

Paras tapa aloittaa syysloma on tietenkin viettää päivä ponien, heppojen ja kavereiden kanssa Stall Annassa! Hevosleiripäivät on tarkoitettu jo aiempaa hevoskokemusta jonkin verran omaaville (hevosen kuntoonlaitto sujuu, hallitset hevosen kaikissa askellajeissa). Leiripäivät sisältävät ratsastusta, hevosten hoitoa, maastakäsittelyä sekä mukavaa yhdessäoloa. Leiriläisten toiveiden mukaan voidaan harjoitella esteiden hyppäämistä tai syventyä kouluradan treenaamiseen, sekä järjestää leikkimieliset kilpailut.

Päivään sisältyy keittolounas. Halutessasi voit ottaa mukaan oman välipalan, leiriläisten käytössä on jääkaappi sekä mikro.

Leiriläiset ovat leiripäivien ajan vakuutettuja SRL:n satunnaisratsastajan sporttiturvalla. Leirin ohjaajina toimivat ratsastuksenopettaja Niina Laukkanen sekä hevosavusteisen toiminnan ohjaaja Milla Laine.

Leirille on mahdollista osallistua joko yhtenä tai molempina päivinä. Yhden leiripäivän hinta 90€, kahden päivän 170€.

 

Hevostaitopäivä ti 17.10. (yli 10-vuotiaille), klo 9-15

Tämä päivä sopii kaikille heppahöperöille ratsastuksen taitotasosta riippumatta; hoidetaan hevosia, tehdään maastakäsin harjoituksia, päästään ratsastamaan ja lisäksi voidaan päästä tutustumaan muunmuassa valjastuksen sekä ajamisen saloihin. Minkälaista on ratsastaa ilman satulaa tai väärinpäin? Pidetään mukava päivä hevosten ja kavereiden kanssa.

Päivään sisältyy keittolounas. Halutessasi voit ottaa mukaan oman välipalan, leiriläisten käytössä on jääkaappi sekä mikro.

Leiriläiset ovat leiripäivien ajan vakuutettuja SRL:n satunnaisratsastajan sporttiturvalla. Leiriohjaajana toimii hevosavusteisen toiminnan ohjaaja Milla Laine.

Leiripäivän hinta 90€.

 

Syysloman ponileiri (Alle 10-vuotiaille)

18.-19.10. klo 9-14

Ponileiri perheen pienemmille hevosista innostuneille! Hoidetaan ja rapsutellaan poneja, harjoitellaan varustamista ja ratsastellaan toiveiden mukaan. Rakennetaanko esterata keppareille, osaavatko ponit agilitya, entä mikä on maailmanympärysmatka? Tehdään, opitaan ja leikitään yhdessä – mitään aikaisempaa kokemusta ei vaadita, mutta ponileiripäivät sopivat myös jo aiempaa kokemustakin poneista omaaville.

Leiripäivään sisältyy välipala. Omaa lounasta varten leiriläisten käytössä on jääkaappi sekä mikro.

Leiriläiset ovat leiripäivien ajan vakuutettuja SRL:n satunnaisratsastajan sporttiturvalla. Leiriohjaajana toimii hevosavusteisen toiminnan ohjaaja Milla Laine. Ponileiripäiviä voi saapua viettämään leiriläinen joko itsenäisesti, tai halutessaan huoltajan kanssa.

Leirille on mahdollisuus osallistua joko yhtenä päivänä, tai molempina. Yhden leiripäivän hinta 80€, kahden päivän 150€.

 

Ilmoittautumiset leireille 13.10.2023 mennessä sähköpostitse: stallannahopoti@gmail.com

Leiripäivät maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä, saat maksutiedot sähköpostitse. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Peruutustapauksissa jossa tilalle ei ehditä saada toista leiriläistä, veloitamme puolet leirin hinnasta.

 

Tervetuloa viettämään unohtumattomia syyslomapäiviä Stall Annaan!