Uusi kausi alkaa maanantaina 7.8.2023.
 
Tunnit on jaettu kolmeen eri taitotasoon;
 
– Tenavatunneilla harjoitellaan hevosten käsittelyä sekä kuntoonlaittoa yhdessä opettajan kanssa. Tunneille ei ole ikäräjaa, eikä aiempaa kokemusta hevosista vaadita.
 
– Helppo C – tason pienryhmätunneilla aloittaessa ratsastajalta edellytetään taitoa ja oma-aloitteisuutta varustaa hevonen joko osittain avustetusti tai kokonaan itse. Ratsastajan tulee myös hallita hevonen ratsain ilman taluttajaa käynnissä sekä ravissa.
 
– Helppo B – tason pienryhmätunneilla ratsastajalta edellytetään entuudestaan taitoa varustaa hevonen jo itsenäisesti, sekä hallita hevonen niin käynnissä, ravissa kuin laukassakin.
 
Yllä mainittujen tuntien lisäksi ohjelmistosta löytyy myös aikuisille suunnattu heB-heA -tasoinen tunti, perheen pienimmille ponifaneille talutusratsastusta, sekä estepainotteinen heB-tasoinen ryhmä.
Vakiopaikan tunnille saa, kun ostaa 10kortin ja varaa heti haluamalleen tuntipaikalle 10 kertaa eteenpäin tunnit. Tunnin voi tarvittaessa perua/siirtää 24h ennen tunnin alkua. 10kortti on voimassa 3kk.
 
Tutustu tuntivalikoimaamme ja varaa paikkasi Hopotista.
 
Nähdään Stall Annassa!